Battlestar Galactica találkozó

Hosted By:   Péter Frivalszky

Main invitation image

Photo by Ligadier Truffaut. Creative Commons License

A battlestar.freeblog.hu és olvasói által szervezett, vetítéssel egybekötött összejövetel.

Date & Time:

Saturday, October 11 at 7:00 PM

Location:

Véndiák Pub és Étterem

1053 Budapest, Egyetem tér 5.

Invitation Message Board

To add a comment, RSVP for the event!


Ferenc Novotta 10/10/08

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, bakker!...

Ez a nyomorult oldal törli a linkek közepét, akkor legyen elég az eleje, aztán keresgéljetek kicsit! Nem lesz nehéz! smile

Ferenc Novotta 10/10/08

Sziasztok!

Minden lezsírozva, szombaton 7 órától mindenkit nagy szeretettel várunk a Véndiák galériáján (kellően szeparált!)! Minden egyéb itt (ha még valaki nem tudná):

http://battlestar.freeblog.hu/…en/#comments

Ahogy jeleztem, a nevem mellett az a +1fő inkább 3, de valszeg 6! smile Kényelmesen van hely, ne aggódjatok!!! És csak fan-ok jönnek. smile

Péter Frivalszky 10/07/08

Gábor, rögvest posztolok a blogra a témában, nyomatékosan kérnélek, hogy érdeklődj ebben a művház ügyben, mert nekem szimpatikus a dolog. Van terembérlési költés, és ha igen, mennyi? Mindent tudj meg, kérlek. smile

Péter Frivalszky 10/07/08

Egy hangyányit ostobább ez az anyvite, mint gondoltam, ezért alant posztolom Novi kommentjét, ha valaki lemaradt volna róla:

Kedves Barátaim!

Rövid és tömör leszek: 2 opció van - mindkettőt lefoglaltam, de ha van jobb, le is mondhatom őket bármikor.

A kereséskor alapvetés volt, hogy legyen TECHNIKA, hogy a lejátszón, vagy laptopon kívül ne kelljen semmi mást (projektor, erősítő) odacipelnünk. Ennek megfelelően találtam ezt a két helyet.

1. Első Pesti Rétesház különterme: kicsit hosszúkás és félig meddig két részből áll (egy légtér) viszont a szeparáltságot még 2 100-as plazma erősíti - de ez igazából a filmnézés közben jön elő. A hely hátránya, hogy miközben ugyan nem kell terembérletet fizetni (és minimálfogyasztást sem határoztak meg, de ha vacsoráznánk is, persze nem bánnák...), nem olcsó hely. Hivatalosan 11-ig vannak nyitva, de éjfélig is maradhatunk. Amúgy belváros, Október 6. utca.

http://www.reteshaz.com/

2. A Véndiák galériája az Egyetem téren (közel a Kálvin térhez): na, ez ölég jól néz ki, nagyon kis design-os tér és a falon egy 140-es plazma! Szóval ez a hely minden szempontból szimpatikus, azt az egyet nem számítva, hogy ugyan itt sem kérnek bérleti díjat, viszont elvárnak egy minimum 3.000Ft-os fogyasztást, ami tekintettel az evészetre, ivászatra nekem nem tűnik olyan durva tételnek, viszont nagyon otthonos körülmények között élvezhetjük egymás társaságát és persze a BSG-t. Én azt gondolom, hogy ez az opció igen jó alternatíva egy macerás, terembérlős, kultúrházas (mit együnk, mit igyunk, ki hozza a technikát) történethez képest.

De Ti döntötök.

Nagyon fontos lenne a visszajelzésetek!

Ferenc Novotta 10/10/08

Sziasztok!

Minden lezsírozva, szombaton 7 órától mindenkit nagy szeretettel várunk a Véndiák galériáján (kellően szeparált!)! Minden egyéb itt (ha még valaki nem tudná):

http://battlestar.freeblog.hu/…en/#comments

Ahogy jeleztem, a nevem mellett az a +1fő inkább 3, de valszeg 6! smile Kényelmesen van hely, ne aggódjatok!!! És csak fan-ok jönnek. smile

Gábor Zelei 10/05/08

sziasztok

jut eszembe, anyukám a Fővárosi Művházban dolgozik, tőle is tudok érdeklődni, ha más nem jönne össze

Péter Frivalszky 09/22/08

Novi, köszönöm a már eddig is óriási segítséged! Ha találsz egy ilyen helyszínt, hát leborulok a nagyságod előtt, komolyan, isten lennél. Én is tovább érdeklődöm a témában, bár a kapcsolati hálóm azért elég szűkös. smile

Ferenc Novotta 09/21/08

Hello Freevo!

A két órát igen-igen kevésnek tartom, szóval mindent elkövetek, hogy találjak egy olyan ingyenes helyszínt, ahol este 7-től AKÁRMEDDIG maradhatunk. Komolyan. Ezen felül van még jópár fanatikus cimborám, akik nem olyan rendszerességgel pörögnek a blogodon, mint mondjuk én. Na, nekik is szólok. Nem baj, ha leszünk 40-50-en. Holnap rárepülök a témára.

Péter Frivalszky 09/15/08

Egyelőre ezeket a lehetőségeket találtam a helyszínre, ezek természetesen fizetősek, ezért lehet, hogy valami minimális "belépőt" szedni kell az eseményre (minél többen megyünk, annál kevesebbet). Kétórás bérlésre gondoltam, úgy kéne kalkulálni.

http://delicious.com/Freevo/terembérlés

Van még egy olyan lehetőség is, hogy a Márton Áron Szakkollégiumban (http://www.martonaron.hu) gyűljünk össze a III. kerületben, ez ingyenes lenne, viszont valószínűleg túl későig nem maradhatnánk bent. A technikai részleteknek még a héten utánajárok.

RSVP

This event is over and cannot accept any more RSVPs.

Share Invitation

Or, manually use this link:

Guest List

Attending: (30)

David
Szabo
Gabor
Csorba (+1)
Gábor
Kertész
Péter
Frivalszky
Szabolcs
Bárdos
Áchim
Viktor
Attila
Pálmai
Ferenc
Kollár
Ferenc
Novotta (+1)
Gergely
Kofrán
Gábor
Gombor
Gábor
Zelei
Ildikó
Nagy
Imre
Bujtor
János
Dunka
Kiss Tamás
lakatos
zoltán
Richard
Weibl (+1)
Rita
Pásztory
Réka Gál (+1)
Tamás
Straub
Zsolt
Szabo
Zsuzsanna
Szebeni (+2)
Zsuzsanna
Tóth
Szőnyi